BAŞKAN ŞAHİNER’DEN MİNİK TUĞBA’YA BEBEK ARABASI

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ihtiyaç sahibi bir vatandaşımızın kızı için bebek arabası hediye ederek ailesini ve Minik Tuğba’yı sevindirdi.

Yenihayat Mahallesinde oturan Ayşe Vargeloğlu, küçük kızı Tuğba Vargeloğlu için Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’den, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları için düzenlenen iftar yemeğinden sonra bebek arabası talebinde bulundu. Başkan Şahiner, Ayşe Vargeloğlu’nun isteğini geri çevirmeyerek hemen tedarik ettirdi. Başkan Şahiner’in yoğun programından dolayı, bebek arabasını Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Yılmaz aileye teslim etti.

Kızının yüzündeki sevinci görünce Başkan Yardımcımız Ahmet Yılmaz’a teşekkür eden anne Ayşe Vargeloğlu, “Gerçekten bu bebek arabasına çok ihtiyacımız vardı. İsteğimizi söyleyince hemen tedarik edip bizlere teslim edildi. Kadir Başkanımızdan ve Sungurlu Belediyesi’nden Allah razı olsun” dedi.

Önceki MHP KADIN KOLLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU